Over Sophia

 

“Ik hou van masseren omdat het je in contact brengt met iets die in deze tijd zo zeldzaam is geworden: leven in het nu, in je lichaam aanwezig zijn en niet in je hoofd, zelfzorg, bewustzijn, positieve aanraking, ontspanning,… Ik hou van puurheid en echte connectie. 1 op 1 werken geeft daar ruimte voor.”

 

verder naar het aanbodboek hier je afspraak
massage massagetherapie brugge sophia dequecker contact

Over Sophia

 

Hallo, mijn naam is Sophia. Na verschillende opleidingen in de kunst en een zoektocht naar wat ik nu écht wou gaan doen, vielen de puzzelstukjes in elkaar bij het volgen van mijn eerste massage opleiding in 2016. Ondertussen heb ik verschillende opleidingen achter de rug. Het lichaam is zo fascinerend, ik krijg er maar niet genoeg van.

Met een achtergrond van anatomie, pathologie, verschillende massage technieken, maar vooral ook aandacht voor het mentale en emotionele aspect van de mens, probeer ik op een holistische en aardse manier de klant te benaderen. Er bestaat geen standaard massage in mijn praktijk. Dit komt omdat ik graag rekening hou met het verschil in elk lichaam. Elke klant heeft een ander verhaal, en elk lichaam heeft andere noden.

En daarnaast bent ik veel te creatief om altijd maar hetzelfde te doen! Ik dans, ik volg mijn intuïtie, ik creëer ritmes en bewegingen die telkens anders stromen over het lichaam die op mijn tafel ligt. Zowel de variëteit aan mensen als mijn artistieke achtergrond maakt mijn werk zo boeiend.

Ik hou van masseren omdat het je in contact brengt met iets die in deze tijd zo zeldzaam is geworden: leven in het nu, in je lichaam aanwezig zijn en niet in je hoofd, zelfzorg, bewustzijn, positieve aanraking, ontspanning,… Ik hou van puurheid en echte connectie. 1 op 1 werken geeft daar ruimte voor.

Ik geloof er in dat we pas de beste versie van onszelf kunnen zijn als we ook eerst voor onszelf zorgen. Als we ons ontspannen, gezond, en vol energie voelen, kunnen we ook de juiste aandacht en zorg geven aan andere mensen (partner, kinderen, werk,…) en ons steentje bij dragen aan de wereldproblematieken. We hebben er allemaal baat bij als jij je goed voelt.
Massage heeft een ongelooflijke kracht. Ik zie het telkens als een klant na de massage als een ander mens naar huis vertrekt. Het is geen overbodige luxe, laat ik je dat vertellen.

Naast massage ben ik bezig met bushcraft en analoge fotografie. Ik reis heel graag. Ik heb twee lieve katten en een man waar ik heel veel van hou.

“Je weet nooit wat je te wachten staat ! Zo gevarieerd is het ! Maar ‘t is telkens een schitterende massage ! Bedankt Sophia!”
Hedwig

massage massagetherapie brugge sophia dequecker contact