Je eerste massage

 

Een eerste massage kan best wel spannend zijn. Weet je niet wat je moet verwachten? Hier kun je alvast lezen hoe het eraan toe gaat!

 

verder naar het aanbodboek hier je afspraak
je eerste massage uitleg sophia dequeker down to earth massage

Ontmoeting en ontvangst

Plan vooruit en kom 10 minuten op voorhand zodat we tijd hebben voor een klein kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen we spreken over je medische voorgeschiedenis, eventuele blessures en andere fysieke beperkingen. Ik zal informeren naar hoe je je voelt, je huidige fysieke conditie en eventuele specifieke gebieden waarin je pijn ervaart of die je zou willen aanpakken tijdens de massage.

 

  • Reken ruime tijd als je komt zodat we ons niet hoeven te haasten en jij in een ontspannen en rustige toestand terug naar huis kan keren. De sessie kan altijd een beetje uitlopen.
  • Er is geen mogelijkheid om bij mij te douchen. Gelieve verfrist en met zo weinig mogelijk parfum naar onze afspraak te komen.

In de praktijk staat een comfortabele massagetafel bedekt met schone lakens. Er is een plaats op het tafeltje om je persoonlijke bezittingen neer te leggen en een kapstok om je kleren aan te hangen. Ik zal de kamer verlaten en buiten wachten, terwijl je je uitkleedt en lekker op de tafel gaat liggen. De massage etiquette varieert per klant. Sommige klanten willen zich liever helemaal uitkleden, terwijl sommige liever gedeeltelijk gekleed blijven. Beide is prima. Eenmaal ontkleed, ga je op je buik liggen op de massagetafel.  Je krijgt een paar minuten om dit allemaal rustig te kunnen doen. Daarna kom ik terug binnen om je toe te dekken. Gedurende behandeling blijf je toegedekt met een handdoek. Alleen het lichaamsdeel dat op dat moment gemasseerd wordt zal ontbloot worden – de rest blijft toegedekt.

De ruimte is aangenaam en comfortabel en tijdens de behandeling speelt zachtjes rustgevende muziek op de achtergrond, of als je liever stilte hebt, dat kan ook. Tijdens de behandeling wordt niet gepraat zodat je volledig kunt profiteren van de rust. Afhankelijk van jouw verwachtingen krijg je een volledig op jou afgestemde massage*.
Wanneer je bijvoorbeeld aangeeft dat je klachten hebt in nek en schouders zal daar meer aandacht aan besteed worden.

Tijdens de massage

Afhankelijk van jouw specifieke wensen of verzoeken, geef ik een op maat gemaakte volledige lichaamsmassage (voor algemene ontspanning en stress vermindering) of richt ik me op specifieke delen van het lichaam waar je last hebt en die je aangegeven hebt als extra aandachtsgebieden. Tijdens de massage zal ik af en toe vragen als jij jou comfortabel voelt, als de druk goed is, als je goed ligt,… Er wordt gemasseerd met biologische, kwaliteitsvolle oliën met of zonder etherische olie. 

  • Sommige mensen willen tijdens de massage praten. Anderen verkiezen om te ontspannen zonder gesprek. Doe wat het beste voelt!

Nazorg

Zodra de sessie is voltooid, zal ik de kamer opnieuw verlaten zodat je nog een paar minuutjes kunt blijven liggen, je rustig opnieuw kunt aankleden en een glaasje water kunt drinken. Daarna kom ik terug binnen om nog een minuutje bij je te zitten zodat ik kan vragen hoe je je voelt. Communicatie is heel belangrijk, het is fijn als je mij feedback geeft zodat ik daar rekening mee kan houden voor een volgende sessie. Dat kan gaan over de druk van de massage, de kamertemperatuur, verlichting en alles wat je wel en niet aanstaat.

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden neem contact met mij op! Ik kijk uit naar jouw eerste bezoek!

*  Ik geef absoluut géén erotische massages. Ongepast gedrag wordt niet getolereerd.

je eerste massage uitleg sophia dequeker down to earth massage

Sophia zorgt ervoor dat je je helemaal tot rust kan komen. Ik hield oorspronkelijk niet van massages tot ik hier een eerste keer terecht kwam. Grote klasse!

Julie