Down to earth massage

MASSAGETHERAPIE | ONTSPANNING 

Bekijk het aanbodboek je afspraak

Omwille van mijn zwangerschap is de praktijk voor onbepaalde duur gesloten.

Ik kan dus geen nieuwe afspraken aanvaarden.

Alvast bedankt voor jullie begrip!

covid 19 voorzorgsmaatregelen

Laten we ons samen goed voorbereiden zodat we de sessie zo veilig mogelijk kunnen laten verlopen:

  • Heb je zelf, of iemand in je dichte omgeving, klachten (hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid, met of zonder koorts). Annuleer de behandeling dan zo snel mogelijk via telefoon. In deze situatie wordt geen annulatiekost verrekend. Ik bel jou ook zo snel mogelijk op als ik je niet kan ontvangen.

  • Kom op tijd, bel aan 5min. op voorhand. Wacht desnoods even in je auto als je te vroeg bent. Bart en ik doen ons best om er voor te zorgen dat onze klanten elkaar niet moeten kruisen in de gang/inkom.

  • Neem je eigen drinken mee! Ik kan je nu geen water aanbieden.

  • Breng 2 verse, grote handdoeken mee.

  • Bij aankomst begroeten we elkaar zonder fysiek contact. We houden afstand wanneer we kunnen. Je kunt je handen hier wassen/ontsmetten. 

  • We dragen beide een mondmasker en ontsmetten onze handen voor en na de behandeling. 

  • Je kunt zowel cash als met payconiq/bankapp betalen.

  • Ik reken voldoende tijd tussen de klanten om alles te verluchten, ontsmetten, en te verversen tussen elke klant. Alle linnen worden meteen verwijderd uit de praktijk en op 60° gewassen, ook trek ik een vers t- shirt aan na elke sessie. Voor het hoofdkussen in de massagetafel gebruik ik wegwerp overtrekken.

  • Je kunt het toilet nog gebruiken.

Als je vragen of voorstellen hebt, twijfel dan niet om me te contacteren.
0485 29 17 18 – info@downtoearthmassage.be